Tuotteet hakusanalla löydä suklaakakku (9)

Suklaa Kastanja Soufflé Kakku

Suklaa Kastanja Soufflé Kakku

Suklaa Soufflé Rulla Kastanjalla
Paholaisen Fudge-kakku - Lamour De Paris

Paholaisen Fudge-kakku - Lamour De Paris

Paholaisen Fudge-kakku - Lamour De Paris SKU: 900601 me: 4, 4 lb / 2000 gr st: 3 päivää huoneenlämmössä jääkaapissa
Lemaître korkealaatuiset belgialaiset suklaatrufelit

Lemaître korkealaatuiset belgialaiset suklaatrufelit

Lemaître-valikoima tarjoaa täydellisen valikoiman tomutettuja ja hiutaloituja suklaatruffeleita. Truffelimme sisältävät hienoa truffelitäytettä, joka on päällystetty parhaalla belgialaisella maitosuklaalla ja koristeltu kaakaojauheella tai suklaahiutaleilla. Kaikki truffelit valmistetaan tehtaallamme kahdella omistetulla tuotantolinjalla: yksi linja tomutetuilla truffeleilla ja toinen suklaahiutaleilla hiutaloiduilla truffeleilla. Lemaître-perusvalikoimamme sisältää: - 6 suklaahiutaleista lajiketta maitosuklaapäällysteessä suorakulmaisessa ballotin-laatikossa (Truffines, Cappuccino, Crisp Praliné, Noir, Caramel Salted, Ruby) - 6 kaakaotomutettua lajiketta tuplamaidolla päällystettynä pystysuorassa ballotin-laatikossa (Cocoa, Marc de Champagne, Hazelnut Crisp, Cappuccino, Strawberry, Toffee) Tarjoamme myös luksusvalikoiman Lemaître-brändin alla, kysy minimimääristä: - 105 g suorakulmainen laatikko, joka sisältää 12 hiutaloitua truffelia 3 eri lajikkeessa.
Hasselpähkinä Suklaa

Hasselpähkinä Suklaa

10 % kapryylihappoa (C8), joka on peräisin kookoksesta, toisin kuin pitkän ketjun rasvahapot, MCT:t (keskiketjuiset triglyseridit) ohittavat ruoansulatuskanavan kokonaan ja menevät suoraan maksaan ketoaineiden tuotantoa varten. Sitä kutsutaan myös "rasvojen glukoosiksi". Kookoksessa on yksitoista erilaista rasvahappoa. Neljä niistä ovat MCT:t: kaproihappo (C6), kapryylihappo (C8), kapriinihappo (C10) ja lauriinihappo (C12). C12 on teknisesti ottaen MCT, mutta keho käsittelee sitä kuin pitkän ketjun rasvahappoa. Paaston tai paastoa jäljittelevän ruokavalion, kuten vähähiilihydraattisen tai keto-ruokavalion, aikana keho muuttuu kataboliseksi (hajoamiseksi) ja alkaa luonnollisesti tuottaa ketoaineita maksassa. Ketoaineita on kolme päätyyppiä. Ensiksi keho tuottaa asetoasetaattia (AcAc), sitten se muuttaa sen beetahydroksibutyraatiksi (BHB), ja kun BHB:tä on tarpeeksi, loput räjähtävät asetoniksi, jota hengitämme ulos tai virtsamme. Puhdas hasselpähkinä: Erittäin rikas E-vitamiinissa Makadamiaöljy: Rikas Omega 7:ssä (palmitoleiinihappo) SKU: 5430002193014 Polyolit: 11,2 g Energia: 441 Kcal, 1846 kJ Kokonaisrasva: 39,8 g Josta tyydyttynyttä rasvaa: 20,4 g Hiilihydraatit: 17,4 g Josta sokeria: 5 g* Proteiini: 11,9 g Suola: 0,0 g Kuitu: 27,9 g Luonnollinen makeutusaineyhdistelmä: Thaumatin, riboosi ja erytritoli
Torniherkut - Jälkiruoat

Torniherkut - Jälkiruoat

asennetut galleriateokset
Erityinen Pistaasimonokakku - Lamour De Paris

Erityinen Pistaasimonokakku - Lamour De Paris

Erityinen Pistaasimonokakku - Lamour De Paris SKU: 900106 me: 5, 8 Oz / 165 gr st: 3 päivää huoneenlämmössä jääkaapissa
Torniherkut - Jälkiruoat

Torniherkut - Jälkiruoat

asennetut galleriateokset
Torniherkut - Jälkiruoat

Torniherkut - Jälkiruoat

asennettu galleriateos
Sateenkaari Samettikakku - Lamour De Paris

Sateenkaari Samettikakku - Lamour De Paris

Sateenkaari Samettikakku - Lamour De Paris SKU: 902802 me: 4 lb / 1800 gr st: 3 päivää huoneenlämmössä jääkaapissa